Loading...

Basement Treats

Professionel hudklinik

Basement Treats er en nuopstartet klinik, som tilbyder resultatskabende behandlinger med en oplevelse af velvære og selvforkælelse. P&E Productions fik til opgave at designe og udvikle hjemmesiden, der skulle være informativ såvel som funktionel i form af et bookingsystem.

Website

Vi i P&E Productions udviklede en hjemmeside for Basement Treats, hvor det var afgørende, at den afspejlede klinikkens identitet og ånd. Den endelige hjemmeside blev et scroll-site i et hvidt tema med gennemgående pastelfarver, hvor billeder og farver er det bærende på siden. Billederne af klinikken og produkterne er inddraget for at skabe en stemning på siden såvel som i den fysiske klinik.

Proces

Efter det første møde med kunden, blev der lavet udkast på baggrund af præferencer og indhold, som vi senere arbejdede videre på i tæt dialog mellem kunden og os.

Responsiv design

Websitet blev udviklet således at det responsive design tilpasser og skalerer automatisk til alle typer og størrelser skærme, systemer og browsere uanset om websitet bliver vist på en computer, tablet eller smartphone.