Loading...

Frotein

Protein is

FROTEIN er en virksomhed, der sælger kalorielet protein is. Hos FROTEIN vægtes sundhed, eksklusivitet og lækker smag meget højt. Da hjemmesiden blev udarbejdet, var FROTEIN en nyopstartet virksomhed, hvilket vil sige, at der ikke var så meget, ud over et logo at tage udgangpunk i, hvad angik visuel identitet og hjemmesidedesign. P&E Productions tog imod opgaven med kyshånd.

Website

Som en del af en online strategi skulle virksomheden Frotein bruge en kommunikationsplatform, hvorpå de kunne eksponere deres nye produkter og nyheder. Vi i P&E Productions, udviklede en hjemmeside for Frotein, hvor det var afgørende, at den afspejlede Froteins identitet og værdisæt. Den endelige hjemmeside blev et widescreen scroll-site, der tager udgangpunkt i udtrykket ”less is more”. Den lyserøde farve fra logoet, går igen flere steder på siden, fx. i menuen.

Proces

Vi startede med at udarbejde et udkast, som vi kunne arbejde videre med. Korrespondancen mellem kunden og os var lang og præcis. Derudover blev der afholdt utallige møder, hvor idéer og tanker blev delt og taget op til overvejelse. Efter et lang, fokuseret og gennemarbejdet projekt, stod vi til sidst med det færdige resultat.

Responsiv design

Websitet blev udviklet således at det responsive design tilpasser og skalerer automatisk til alle typer og størrelser skærme, systemer og browsere uanset om websitet bliver vist på en computer, tablet eller smartphone.