Loading...

Kastel Denmark

Beklædning til den aktive sportsudøver

Kastel Denmark tilbyder produkter såsom bluser og bukser, som kan bruges til alt lige fra ridning til golf. Designeren bag er skaberen af Skagen Ure, Charlotte Jorst. Funktion og kvalitet er i højsæde i produkterne som særligt kendes ved UV beskyttelse og komfort. Vi har i det seneste halve år arbejdet som freenlance grafiker for virksomheden.

Produkt-kataloger

I forbindelse med lanceringen af efterår/vinter 2015 kollektion samt forår/sommer 2016 kollektionen havde Kastel Denmark brug for produktkataloger, som de kunne vise frem til potentielle kunder. P&E produktionen udarbejdede for hver kollektion fem af samme katalog i fem forskellige sprog og valutaer nærmere nævnt DK, DE, CH, EU og UK.

Bannere

Udarbejdelse af banner til en ekstern hjemmeside der linker til kasteldenmark.dk. Derudover sponsor-skilt/bannere til messe brug.

Plakater

Konkurrence plakater til events og sociale medier.

Annoncer

Udarbejdelse af en annonce til hestemagasinet hvor formålet var at oplyse om en ny forårskollektion. Derudover skulle den lede op til en konkurrence, hvor man havde mulighed for at vinde 4 valgfrie Kastel Denmark produkter, hvis man svarede rigtigt på et spørgsmål.